Gå videre til innhold

Emner: PR, kommunikasjon

OneCall og Phonero best når mobilkundene setter karakter

OneCall og Phonero best når mobilkundene setter karakter

Mobiltelefonene er med oss overalt, og mange av hverdagens gjøremål krever at mobiltelefonen er koblet til nettet og at appene fungerer. De fleste av oss er derfor avhengige av tilgang på velfungerende mobiltjenester. Men, hvor fornøyde er vi egentlig med disse tjenestene som mobilselskapene tilbyr? Svaret er at vi er mer tilfredse enn noen gang, og det er kundene til OneCall og Phonero som er all

Kundetilfredsheten med mobilselskapene i Norge

OneCall og Dipper til topps i fersk kundeundersøkelse

For 18. gang har EPSI Rating gjennomført en kundeundersøkelse av mobilselskapene i Norge. I sum viser målingen at mobiltelefonitjenestene jevnt over fungerer bra. 3 av 4 kunder oppgir at de er fornøyde eller meget fornøyde med mobilselskapene. OneCall gjør et pent byks fremover og er nå nummer 1 i privatsegmentet, mens det er Dipper som nok en gang er suverene i bedriftssegmentet.
EPSI Rating l

EPSI Rating Norge er en leverandør av kundetilfredshetsanalyser, og er av mange ansett som en ekstern revisor av kundemassen.

EPSI samler inn, analyserer og formidler informasjon om kunders forventninger, opplevd kvalitet og verdivurdering av produkter og tjenester. Selskapet er en del av EPSI Rating Group som gjennomfører kundetilfredshetsstudier i hele Norden og i en rekke andre europeiske land.

EPSI Rating Norway