Gå videre til innhold
Huawei forbi iPhone og Samsung i brukertilfredshet

Pressemelding -

Huawei forbi iPhone og Samsung i brukertilfredshet

EPSI Norge har nok en gang målt brukertilfredsheten med mobiltelefoner. Denne undersøkelsen, som ble gjort høsten 2018, viser at det er Huawei brukerne som nå er de mest tilfredse.

Denne studien, som har blitt gjennomført hvert år siden 2008, baserer seg på drøyt 1100 intervjuer med personer rundt om i Norge som har et privat mobilabonnement.
– Brukeropplevelsen blant Huawei kundene har steget jevnt de siste par årene. 2018 målingen viser en tilfredshet på 82, og med det så har Huawei passert både Samsung og iPhone, sier Fredrik Høst i EPSI Rating.

Apple og Samsung brukerne er fortsatt godt tilfredse, men må notere seg en tilbakegang. Sony gjør det også godt, og kan vise til en solid oppgang. Det er samlegruppen med øvrige merker (Doro, LG, HTC etc) som faller mest.

Brukerne har også blitt spurt om hvor sannsynlig det er at de vil velge en telefon av samme merke dersom de skulle kjøpe en ny i dag. Det iPhone brukerne som fortsatt uttrykker sterkest lojalitet, men resultatet tilsier at iPhone kundene er vesentlig mindre trofaste i dag enn for ett år siden. Huawei og Sony kan også her vise til størst fremgang, men ligger fortsatt et stykke bak både Samsung og iPhone.

Et kortfattet sammendrag finnes her: www.epsi-norway.org

Emner

Kategorier


EPSI Rating Norge er en leverandør av kundetilfredshetsanalyser, og er en ekstern revisor av kundemassen. EPSI samler inn, analyserer og formidler informasjon om kunders forventninger, opplevd kvalitet og verdivurdering av produkter og tjenester. Selskapet er en del av EPSI Rating Group som gjennomfører kundetilfredshetsstudier i hele Norden og i en rekke andre europeiske land.

EPSI Rating Norge er en leverandør av kundetilfredshetsanalyser, og er av mange ansett som en ekstern revisor av kundemassen.

EPSI samler inn, analyserer og formidler informasjon om kunders forventninger, opplevd kvalitet og verdivurdering av produkter og tjenester. Selskapet er en del av EPSI Rating Group som gjennomfører kundetilfredshetsstudier i hele Norden og i en rekke andre europeiske land.

EPSI Rating Norway